De Vossenjacht van Huize Chartreuze

Een vossenjacht??? Gaan we dan op echte vossen jagen??

Nee hoor, natuurlijk doen we dat niet!

Maar wat voor soort vossenjacht is dit dan wel? Eigenlijk is het een soort speurtocht, in een afgebakend gebied. In dit gebied wandelen/zitten/lopen/… verschillende “vossen”. Dit zijn (subtiel) verklede personen die bij het spel horen. Bij iedere “vos” die je vindt krijg je een puzzel. Als je de oplossing hebt gevonden vind je een letter. Als je alle vossen, en dus alle letters, gevonden hebt kun je hier een woord mee maken. Heb je het woord gevonden? Dan krijg je van Huize Chartreuze een kleine attentie.

Hoe werkt het?

  1. Je koopt op maandag 1 april 2024 bij de Pop-Up Bar van Huize Chartreuze voor € 7,50 een scoreblad. Je mag zoveel scorebladen kopen als je wilt (dit mag per persoon een scoreblad zijn, maar je mag ook met meerdere personen 1 scoreblad gebruiken) en op voorhand aanmelden is niet nodig.
  2. Je maakt vanaf Huize Chartreuze een heerlijke wandeling in het Chartreuzenbos en probeert zoveel mogelijk vossen te vinden. De vossen kun je tussen 12:00 en 17:00* uur in het gebied vinden. Op de achterkant van het scoreblad staat het gebied aangegeven waar je de vossen kunt vinden.
  3. Hoe weet je of iemand een “vos” is en bij het spel hoort? Tsja, dat zal soms best even twijfelen zijn 😉 Maar spreek diegene gewoon aan en je komt er snel genoeg achter!
  4. Heb je alle vossen gevonden, de opdrachten gedaan, de letters gevonden en het woord gemaakt? Dan kom je met je scoreblad naar de Pop-Up Bar van Huize Chartreuze. Per ingeleverd scoreblad met de juiste oplossing krijg je een attentie.
  5. De vossenjacht is geschikt voor alle leeftijden, maar minder geschikt voor rollend materiaal.

*Tijdstip onder voorbehoud

De opbrengst van deze dag, zowel van de vossenjacht als van de Pop-Up Bar, gaat naar Villa Max vzw!
VillaMax organiseert kosteloze vakanties op maat van gezinnen met een ernstig ziek kind en die gezien de omstandigheden weinig of geen mogelijkheden hebben om er samen even tussenuit te zijn. 

De vakantiehuisjes (tot max. 6 personen) in het park van Brasschaat zijn rolstoeltoegankelijk en aangepast aan specifieke zorgnoden en dit zonder aan gezelligheid in te boeten. 

Naast een aangepaste accommodatie zorgt VillaMax ook voor (zorg)ondersteuning op maat -ism professionele zorgaanbieders-, (zorg)materiaal, leuke activiteiten, uitstappen en enkele maaltijden.  VillaMax betaalt de huur van de vakantiehuisjes, alle activiteiten en uitstappen en enkele gezamenlijke maaltijden. We zorgen er voor dat het voor ieder gezin(slid) een onvergetelijke week wordt waar ze nog lang van kunnen nagenieten.