Verhuur “Het Martersnest”

Ben je op zoek naar een knusse locatie voor binnen met maximaal 15 personen of buiten met maximaal 50 personen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze locatie kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden:
– vergadering
– workshop
– familie- of lentefeest
– start- en aankomst voor sportevenementen
– …

Het vergader/leslokaal bevindt zich op de verdieping. Deze ruimte is voorzien van een beamer en scherm en kan ingericht worden met alleen stoelen (max 25 personen) of met stoelen en tafels (max 15 personen). Op de begane grond zijn de keuken, het sanitair en een bij-ruimte/atelier te vinden. De keuken is voorzien van een frigo, 4 kookplaten, een oven en een microgolf welke vrij gebruikt kunnen worden.
In het gehele gebouw is WiFi aanwezig.

Voor buiten hebben we divers meubilair beschikbaar (tafels, stoelen, statafels, banken). Daarnaast kunt u natuurlijk een kampvuur maken.

Uiteraard kunnen wij ook uw ontbijt, lunch of diner verzorgen. Prijzen voor catering zijn op aanvraag.

We zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (de halte van bus 310 van Station Leuven naar Station Aarschot ligt op 5 minuten wandelen). Voor de automobilisten onder ons is er op 5 minuten van het terrein een openbare parkeergelegenheid. Met de fiets komen kan natuurlijk ook!

Voor meer informatie, prijzen en/of bezichtigingen kun je ons bereiken op huizechartreuze@outlook.com

Op de verhuur van ons Martersnest zijn de “Algemene Voorwaarden Verhuur Martersnest” van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.