Kids Natuurdag/week

Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!!

De Kids Natuurdag heeft iedere keer een ander thema, maar we zijn altijd zoveel mogelijk buiten in de natuur. We gaan het bos is, spelen spelletjes, knutselen, leren en maken vooral heel veel plezier!

In zomervakantie zijn er 3 Kids Natuurweken:
* Woensdag 1 juli – Vrijdag 3 juli (€ 105,-) —– VOLZET —-
* Maandag 20 juli – Vrijdag 24 juli (€ 175,-) —– VOLZET —–
* Maandag 17 augustus – vrijdag 21 augustus (€ 175,-) —–VOLZET—–

Tijdens de Kids Natuurweken in de zomervakantie krijgen de kinderen aan het begin van de week een origineel Huize Chartreuze Pakket, met onder andere een T-shirt, een drinkfles en een natuurboekje dat ze tijdens de week zelf, maar ook daarna nog kunnen gebruiken.
We zijn in de Kids Natuurweek zoveel mogelijk buiten en zorgen voor veel afwisseling in het programma (maar met wel iedere dag een “vaste” indeling), waarbij verschillende thema’s aan bod komen, zoals Bosdieren, Kriebelbeestjes, Moestuin, Bomen en Planten etc. We zullen bijvoorbeeld samen werken in de grote moestuin of het grote insectenhotel op het terrein, maar ook een eigen moestuintje of insectenhotel voor thuis zelf maken. Er is ruimte om te spelen, om te leren, om vies te worden, om even wat tijd voor jezelf te nemen, om te wandelen. Als de kinderen ideeën of wensen hebben in het programma, zullen we altijd proberen om daar rekening mee te houden en er iets mee te doen.

De Kids Natuurdagen duren van 9.00-16.00 uur. Neem zelf een lunchpakket en een koek of fruit voor tussendoor mee. Voor drinken (water, sap, grenadine) wordt gezorgd!

Op al onze evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.