Kids Natuurdag/week

Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!!

We zijn met de Kids Natuurdagen zoveel mogelijk buiten en zorgen voor veel afwisseling in het programma. Er is ruimte om te spelen, om te leren, om vies te worden, om even wat tijd voor jezelf te nemen, om te wandelen….
We houden onze groepen bewust klein (+/- 15 kinderen) zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is.

Tijdens de Kids Natuurdagen/weken zijn we bezig met verschillende thema’s van de natuur en staat iedere dag in het teken van een ander thema. Denk bijvoorbeeld aan Kriebelbeesten, Moestuin, Bos en Boom, Bosdieren, Survival….de mogelijkheden in de natuur zijn eindeloos! We zijn tijdens deze dagen natuurlijk ook zoveel mogelijk buiten in de natuur. We gaan het bos is, spelen spelletjes, knutselen, bouwen, leren in en over de natuur en maken vooral heel veel plezier!

De Kids Natuurdagen duren van 9.00-16.00 uur. Neem zelf een lunchpakket en een koek of fruit voor tussendoor mee.

Let op! Wil je er bij zijn bij een Kids Natuurdag/week, maar ben je op het moment van deelname nog geen 7 jaar? Neem dan eerst per e-mail even contact met ons op!

Zomervakantie 2022
Tijdens de zomervakantie zijn er 2 Kids Natuurweken.
Alle dagen ben je van 9.00-16.00 uur bij ons op het terrein. Slapen doe je lekker thuis, in je eigen bed.
Er is een Kids Natuurweek op de volgende data:
Maandag 18 juli – vrijdag 22 juli
Maandag 22 augustus – vrijdag 26 augustus *****VOLZET*****

De Kids Natuurweek kost 175 euro en inschrijven kan hier.

Bijzondere bepalingen Kids Natuurweek – zomer 2022
– bij inschrijving doet u een aanbetaling van 75 euro
– het restant van de betaling doet u uiterlijk 4 weken van tevoren
– indien de Kids Natuurweek omwille van Corona-maatregelen geannuleerd moet worden ontvangt u voor het reeds betaalde voorschot een voucher

Twijfel je nog een beetje of de Kids Natuurweek iets voor jou is? Dit zijn enkele terugkoppelingen die we van eerdere deelnemers en hun ouders kregen:
” Top! Veel variatie maar toch samenhangend geheel = fijn en duidelijk in hoofd van de kinderen”
” Een gevarieerde themaweek met actieve, creatieve en leerrijke activiteiten. Alle zintuigen werden geprikkeld in een natuurlijke en avontuurlijke omgeving”
” Joppe heeft heel hard genoten van het bos en van de natuur.  Hij kwam vol energie terug en vertelde enthousiast over wat hij had geleerd.  Dit had ik zelden eerder gezien”
” ideaal voor kids die graag buiten zijn in de natuur, ze kunnen zich uitleven in combinatie met toffe informatieve activiteiten”
” je leert op spelenderwijs veel over de natuur. Kampje waar kids zelf aan de slag kunnen/meehelpen. Je leert knutselen, coole knopen leggen, vuur maken…”

” jullie stralen rust en zelfvertrouwen uit”

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Kijk op onze Facebookpagina voor meer foto’s!

Op al onze evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.