Kids Natuurdag/week

Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!!

We zijn met de Kids Natuurdagen zoveel mogelijk buiten en zorgen voor veel afwisseling in het programma. Er is ruimte om te spelen, om te leren, om vies te worden, om even wat tijd voor jezelf te nemen, om te wandelen….
We houden onze groepen bewust klein (+/- 15 kinderen) zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is.

Tijdens de Kids Natuurdagen/weken zijn we bezig met verschillende thema’s van de natuur en staat iedere dag in het teken van een ander thema. Denk bijvoorbeeld aan Kriebelbeesten, Moestuin, Bos en Boom, Bosdieren, Survival….de mogelijkheden in de natuur zijn eindeloos! We zijn tijdens deze dagen natuurlijk ook zoveel mogelijk buiten in de natuur. We gaan het bos is, spelen spelletjes, knutselen, bouwen, leren in en over de natuur en maken vooral heel veel plezier!

De Kids Natuurdagen duren altijd van 9.00-16.00 uur (voor en na die tijd is in principe geen opvang voorzien). Neem zelf een lunchpakket en een koek of fruit voor tussendoor mee.

Let op! Wil je er bij zijn bij een Kids Natuurdag/week, maar heb je op het moment van deelname nog niet de juiste leeftijd? Neem dan eerst per e-mail even contact met ons op!

Paasvakantie 2023
De Kids Natuurdag kost 45 euro per dag. Tijdens de paasvakantie zijn er 3 Kids Natuurdagen:
* Maandag 3 april (7-12 jaar) ***Nog 3 plekjes vrij!***
* Dinsdag 4 april (7-12 jaar) ***VOLZET***
-> Inschrijven kan hier

* Donderdag 6 april (4-6 jaar*)
-> inschrijven kan hier
* LET OP! Kinderen die deelnemen dienen zindelijk te zijn

Zomervakantie 2023
De kids Natuurweek vindt plaats in juli en augustus en is altijd van maandag tot en met vrijdag (ook op feestdagen gaan we gewoon door):
*Maandag 17 juli t/m vrijdag 21 juli (7-12 jaar)
*Maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus (7-12 jaar) ***VOLZET-VOLZET-VOLZET***

De kids natuurweek kost 185 euro. Je doet bij inschrijving een aanbetaling van 85 euro, het restant betaal je 4 weken van tevoren.
Inschrijven voor de Kids Natuurweek kan hier


Twijfel je nog een beetje of een Kids Natuurdag iets voor jou is? Dit zijn enkele terugkoppelingen die we van eerdere deelnemers en hun ouders kregen:
” Top! Veel variatie maar toch samenhangend geheel = fijn en duidelijk in hoofd van de kinderen”
” Een gevarieerde themaweek met actieve, creatieve en leerrijke activiteiten. Alle zintuigen werden geprikkeld in een natuurlijke en avontuurlijke omgeving”
” Joppe heeft heel hard genoten van het bos en van de natuur.  Hij kwam vol energie terug en vertelde enthousiast over wat hij had geleerd.  Dit had ik zelden eerder gezien”
” ideaal voor kids die graag buiten zijn in de natuur, ze kunnen zich uitleven in combinatie met toffe informatieve activiteiten”
” je leert op spelenderwijs veel over de natuur. Kampje waar kids zelf aan de slag kunnen/meehelpen. Je leert knutselen, coole knopen leggen, vuur maken…”

” jullie stralen rust en zelfvertrouwen uit”

Kijk op onze Facebookpagina voor leuke foto’s!

Op al onze evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.

Bijzondere bepalingen Kids Natuurweek 2023
– bij inschrijving doet u een aanbetaling van 85 euro
– het restant van de betaling (€ 100,-) doet u uiterlijk 4 weken van tevoren
– indien de Kids Natuurweek omwille van bv Corona-maatregelen geannuleerd moet worden ontvangt u voor het reeds betaalde voorschot een voucher