Klussen voor vrouwen!

“Ik los het zelf wel weer op”

Ligt je wasdraad al jaren in het tuinhuis? Staat die fotolijst al maanden op de kast om aan de muur gehangen te worden? Moet er een lampje vervangen worden? Spuit het water ineens uit je gootsteen? Vraag je al eeuwen aan je man (/broer/vriend/buurman…) om een klein klusje voor je te doen? En ben je dat beu? Neem dan zelf het heft in handen en schrijf je dan snel in voor de “Ik los het zelf wel weer op” cursus voor vrouwen!

Tijdens 4 avonden wordt je de basisbeginselen van het klussen in en om het huis geleerd. We gaan aan de slag met verschillende gereedschappen (hamer, boor, schroefmachine, waterpomptang, etc), leren je welk materiaal je wanneer, waarom en waarvoor moet gebruiken en leren je allerlei handigheidjes om problemen zélf op te lossen. Zowel theorie als praktijk komen aan de orde.

Inschrijven
De cursus van februari 2024 is reeds volzet.

Voor de cursus in mei 2024 zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Data van deze cursus zijn: 7-14-21-28 mei. Deelname kost 90 euro en inschrijven voor deze reeks kan hier

Wil je graag op de interesselijst geplaatst worden en op de hoogte gehouden worden van data in de toekomst? Stuur ons dan een e-mail.

Op al onze workshops en evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.