Klussen voor vrouwen!

“Ik los het zelf wel weer op”

Ligt je wasdraad al jaren in het tuinhuis? Staat die fotolijst al maanden op de kast om aan de muur gehangen te worden? Moet er een lampje vervangen worden? Spuit het water ineens uit je gootsteen? Vraag je al eeuwen aan je man (/broer/vriend/buurman…) om een klein klusje voor je te doen? En ben je dat beu? Neem dan zelf het heft in handen en schrijf je dan snel in voor de “Ik los het zelf wel weer op” cursus voor vrouwen!

Tijdens 4 avonden wordt je de basisbeginselen van het klussen in en om het huis geleerd. We gaan aan de slag met verschillende gereedschappen (hamer, boor, schroefmachine, waterpomptang, etc), leren je welk materiaal je wanneer, waarom en waarvoor moet gebruiken en leren je allerlei handigheidjes om problemen zélf op te lossen. Zowel theorie als praktijk komen aan de orde.

Datum en tijd
In mei 2023 gaat er weer een nieuwe cursus van start. De data voor deze workshop zijn:
2-9-16-23 mei

We starten om 19.00 uur en eindigen rond 21.30 uur. Zorg dat je ongeveer 15 minuten van tevoren aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen. De koffie en thee staan natuurlijk voor je klaar!

Prijs en Inschrijven
De workshop voor mei is volzet. Wil je in de toekomst graag de workshop volgen? Stuur ons dan een e-mail om je op de interesselijst te laten plaatsen.

Op al onze workshops en evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.