Klussen voor vrouwen!

“Ik los het zelf wel weer op”

Ligt je wasdraad al jaren in het tuinhuis? Staat die fotolijst al maanden op de kast om aan de muur gehangen te worden? Moet er een lampje vervangen worden? Spuit het water ineens uit je gootsteen? Vraag je al eeuwen aan je man (/broer/vriend/buurman…) om een klein klusje voor je te doen? En ben je dat beu? Neem dan zelf het heft in handen en schrijf je dan snel in voor de “Ik los het zelf wel weer op” cursus voor vrouwen!

Tijdens 4 avonden wordt je de basisbeginselen van het klussen in en om het huis geleerd. We gaan aan de slag met verschillende gereedschappen (hamer, boor, schroefmachine, waterpomptang, etc), leren je welk materiaal je wanneer, waarom en waarvoor moet gebruiken en leren je allerlei handigheidjes om problemen zélf op te lossen. Zowel theorie als praktijk komen aan de orde.

Inschrijven
Wegens overweldigend succes werken we momenteel alleen met inschrijving aan de hand van de interesselijst.
De cursus van november 2023 is reeds volzet en wanneer de volgende cursussen gepland worden zullen we op volgorde van aanmelding de geïnteresseerden benaderen voor inschrijving.

Wil je graag op de interesselijst geplaatst worden? Stuur ons dan een e-mail.

Op al onze workshops en evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.