Over ons…

Sinds augustus 2018 zijn Bruno en Machteld concessionaris van Huize Chartreuze, de voormalige boswachterswoning aan de rand van het Chartreuzenbos.

Huize Chartreuze wordt door Bruno en Machteld samen gerund. Het is de uitvalsbasis voor Boomverzorging Bruno, maar vooral ook een plek waar jong en oud kunnen leren en genieten van en in het bos.

Bruno is geboren in Leuven (1980) en opgegroeid in Lubbeek. Na zijn opleiding op de tuinbouwschool in Leuven is de liefde en interesse voor tuinen en bomen altijd blijven bestaan. Na een zijstap in de podiumbouw is Bruno in 2006 gestart met Boom- en tuinverzorging Bruno. Boomverzorging Bruno is gestart als eenmanszaak en is in 2012 overgegaan in een BVBA. Bruno heeft twee zoons, Xander en Quinten, die het liefst de hele dag buiten en in het bos vertoeven.

Machteld is geboren (1977) en getogen in Amstelveen (Nederland). Na de middelbare school is zij Facility Management gaan studeren en tot 2017 heeft zij ook altijd in dit vakgebied gewerkt. In augustus 2017 is zij “voor de liefde” naar België verhuisd. Hier heeft zij een tijdje in de detailhandel gewerkt, maar is nu volop aan de slag voor Huize Chartreuze