Huize Chartreuze vertelt….

…..Spannende bosverhalen

Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer neemt een verteller je ’s avonds mee het donkere Chartreuzenbos in en vertelt oude en spannende verhalen uit het Hageland. Je zal gewaarworden dat heksen, weerwolven, Alvermannen en de Tillekensjacht hier konden overleven. Misschien kom je ze wel tegen. Echt, passioneel en in volle actie. Geen verschietpartijtje maar een aandoenlijke ontmoeting die je zal toelaten door te dringen in deze mysterieuze wereld. De duivel mag weten waarom….

De verhalen worden verteld door Meneer Hikke Takke Toe.

De wandeling vindt plaats op vrijdag 1 november en er zijn 2 wandelingen: 19.00 uur en om 21.00 uur. De wandeling van 19.00 uur is geschikt voor het hele gezin, de wandeling van 21.00 uur is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en die niet bang is in het donker 😉

Een ticket voor kinderen tot 12 jaar kost 5 euro, voor iedereen daarboven 8 euro. Tickets voor de wandeling kun je HIER bestellen.

Na afloop kun je bij een gezellig kampvuur op Huize Chartreuze even bijkomen, onder het genot van een drankje natuurlijk!

Op al onze evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.