Huize Chartreuze vertelt….

…..Winterse Vertellingen voor het hele gezin

We gaan op zondag 21 januari 2024 weer op stap met Meneer Hikke Takke Toe! Tijdens een wandeling van maximaal 2,5 kilometer komen we op mooie plekjes in (de omgeving van) het Chartreuzenbos. Op verschillende plekken vertelt hij leuke, bijzondere, spannende of gekke winterse verhalen voor groot en klein. Misschien komt er ook nog wel wat muziek en zingen aan te pas!

Vol enthousiasme en met verhalen die tot de verbeelding spreken zal onze verteller jong en oud weer weten te amuseren en verbazen. Gegarandeerd een wandeling vol plezier voor het hele gezin!

Vanaf 14.30 uur wachten we je op bij een heerlijk kampvuur. De wandeling vertrekt om 15.00 uur en na afloop is er uiteraard (ook) nog voldoende tijd om te genieten van het vuur, een drankje en/of marshmallows.

De wandeling is geschikt voor het hele gezin. Tickets voor kinderen van 4 tot 12 jaar kosten 6,50 euro, voor iedereen daarboven 10 euro. Voor iedereen is een drankje naar keuze inbegrepen bij de ticketprijs. Tickets bestellen kan HIER.

Let op! Het parcours is helaas niet geschikt voor buggy’s, rolstoelen en ander rollend materiaal.


Op al onze evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.