Huize Chartreuze vertelt….

… Schobbejakverhalen (voor het hele gezin)

Tijdens  deze wandeling op van ongeveer 2,5 kilometer neemt onze verteller Fred Versonnen (ook wel bekend als Schobbejak, de vertellende vagebond), je mee het Chartreuzenbos in voor de mooiste, leukste of spannendste verhalen.

Fred houdt van verhalen en vertelt al zo lang hij zich kan herinneren. Hij houdt ervan om ze te lezen, te schrijven, te verzamelen en vooral te vertellen. Geboren als verteller…of geworden aan de keukentafel, luisterend naar de grootouders, de vader, de nonkel….

Hij vertelde op straat, op markten, bij mensen thuis, in zalen en CC’s. Hij is een graag geziene gast op festivals in binnen- en buitenland, waaronder het internationale vertelfestival in Alden Biesen. Hij vertelde al op vele plekken in Vlaanderen, maar ook in Nederland, Engeland, Ierland, Zweden en Denemarken.
Op zondag 21 juli komt hij naar Huize Chartreuze om verhalen te vertellen, in het bos of ergens in een holle weg, samen met de eeuwige wind die rimpels trekt in het water…

Er vindt een wandeling plaats om 11.00 uur en om 14.00 uur. De wandeling is geschikt voor het hele gezin. Een ticket voor kinderen tot 12 jaar kost 5 euro, voor iedereen daarboven 8 euro. Tickets voor de wandeling kun je HIER bestellen.

Na afloop kun je bij een gezellig kampvuur op Huize Chartreuze even bijkomen, onder het genot van een drankje natuurlijk.

Op al onze evenementen zijn de “Algemene Voorwaarden Workshops en Evenementen van toepassing. Deze kun je hier vinden.