Verjaardagsfeestjes

Kom je verjaardagsfeestje vieren bij ons in het bos!
Hou je ook zo van buiten zijn? Vies worden? Spelen in het bos? En wil je eens een keer een echt origineel verjaardagsfeestje? Kom dan je verjaardag vieren bij ons in het bos!

We ontvangen jou en al je gasten bij ons op Huize Chartreuze met een hapje en een drankje. Als alle cadeautjes verzameld zijn en iedereen er klaar voor is dan starten we met de activiteit die je vooraf gekozen hebt.
Halverwege de activiteit houden we een pauze met een (hard) broodje hotdog en iets te drinken, en pakt de jarige de cadeautjes uit. Na de pauze gaan we verder met de activiteit of spelen jullie lekker in het bos. Als we aan het einde allemaal uitgerend, -geknutseld of -gebouwd zijn dan gaan we rond het kampvuur zitten en roosteren we nog marshmallows boven het vuur.

Kies een activiteit voor jouw verjaardagsfeestje
Voor jouw leukste verjaardagsfeestje ooit kun je kiezen uit de volgende activiteiten:

Lasershooten (vanaf 7 jaar, maximaal 35 kinderen)
Als je houdt van rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan dan is dit het meest geschikt voor jou! In verschillende teams strijden jullie tegen elkaar tussen de bomen van het Chartreuzenbos. Welk team speelt het slimste samen en blijft het langst ongeschonden?

Kampen bouwen (vanaf 6 jaar, maximaal 20 kinderen)
Wil je het wat rustiger aan doen, maar wel zoveel mogelijk buiten in het bos spelen? Met takken sleuren, leren sjorren, een klein eigen kamp maken, of juist verder bouwen aan het grote kamp? Kies dan voor deze activiteit.

Bijenwaskaarsen maken (vanaf 7 jaar, maximaal 12 kinderen)
Bijenwas (een restproduct uit de bijenkasten en dus een natuurproduct) leent zich uitstekend om kaarsen van te maken en is leuk om te doen! Je maakt er prachtige kaarsen mee, in de meest uiteenlopende vormen. We smelten de was, kiezen een vormpje en gieten daar de hete was in. Na ongeveer een half uurtje zijn de kaarsen droog. Uiteraard mag iedereen zijn/haar eigen kaarsjes mee naar huis nemen!

Insectenhotels bouwen (vanaf 6 jaar, maximaal 15 kinderen)
Helaas heeft de mens er voor gezorgd dat er een groot tekort is aan geschikte nest- en overwinterplekken voor bijen en andere insecten. Help jij de insecten aan een fijn huisje? Bouw dan samen met je vriendjes je eigen  insectenhotel. Na afloop neemt iedereen zijn/haar eigen hotel mee naar huis en kan dit een mooi plekje in de tuin of op balkon geven.

Vogelhuisjes bouwen (vanaf 6 jaar, maximaal 15 kinderen)
Als je van dieren houdt, mag een vogelhuis eigenlijk niet ontbreken in je tuin. Het is natuurlijk extra leuk als je het huisje zelf hebt gemaakt. Voor iedereen ligt er een bouwpakketje klaar om zelf een vogelhuisje in elkaar te timmeren en knutselen. Geef deze een goed plekje in je tuin en hopelijk nestelt zich hier snel een nieuwe familie!

Zeepjes maken (vanaf 6 jaar, maximaal 15 kinderen)
Heerlijk geurende zeepjes, in de leukste vormpjes en kleuren? Die maak je natuurlijk zelf! We smelten de biologische zeep en voegen er ieder de geur- en kleurstoffen aan toe die we zelf kiezen. Misschien doe je er ook nog wat glitters of bloempjes in? Als de zeepjes uitgehard zijn kun je er een mooie ketting van maken, of ze gewoon in een mooie verpakking bewaren.

Praktische informatie
Een verjaardagsfeestje duurt ongeveer 3 uur en kan worden gehouden op woensdag namiddag, zaterdag/zondag en in de schoolvakanties en op feestdagen. Datum en tijdstip in overleg.

De programma’s (en prijzen) zijn inclusief:
* Activiteit, materiaal en begeleiding
* Drankje en versnapering bij ontvangst
* Broodje hotdog, drankje en marshmallows bij het kampvuur
* Cadeau voor de jarige
*Kleinigheidje voor alle kinderen

Prijzen
De prijzen voor een feestje met 10 kinderen (minimum aantal):
Lasershooten                   € 185,-
Kampen bouwen             € 150,-
Bijenwaskaarsen              € 200,-
Insectenhotels maken    € 215,-
Vogelhuisjes maken        € 225,-
Zeepjes maken                 € 175,-

Ieder extra kind voor lasershooten, bijenwaskaarsen en zeepjes maken kost €17,50. Voor insectenhotels en vogelhuisjes maken is dat € 20,- en voor kampen bouwen is dat € 12,50

Vragen of reserveren?
Stuur een mail naar huizechartreuze@outlook.com

Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2019. Op de verjaardagsfeestjes zijn de “Algemene Voorwaarden Verjaardagsfeestjes Huize Chartreuze” van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.