Verjaardagsfeestjes

Kom je verjaardagsfeestje vieren bij ons in het bos!
Hou je ook zo van buiten zijn? Vies worden? Spelen in het bos? En wil je eens een keer een echt origineel verjaardagsfeestje? Kom dan je verjaardag vieren bij ons in het bos!

We ontvangen jou en al je gasten bij ons op Huize Chartreuze met een hapje en een drankje. Als alle cadeautjes verzameld zijn en iedereen er klaar voor is dan starten we met de activiteit die je vooraf gekozen hebt.
Halverwege de activiteit houden we een pauze met een (hard) broodje hotdog en iets te drinken, en pakt de jarige de cadeautjes uit. Na de pauze gaan we verder met de activiteit of spelen jullie lekker in het bos. Als we aan het einde allemaal uitgerend, -geknutseld of -gebouwd zijn dan gaan we rond het kampvuur zitten en roosteren we nog marshmallows boven het vuur.

Kies een activiteit voor jouw verjaardagsfeestje
Voor jouw tofste verjaardagsfeestje ooit kun je kiezen uit de volgende activiteiten:

Lasershooten (vanaf 7 jaar, maximaal 35 kinderen)
Als je houdt van rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan dan is dit het meest geschikt voor jou! In verschillende teams strijden jullie tegen elkaar tussen de bomen van het Chartreuzenbos. Welk team speelt het slimste samen en blijft het langst in leven?

Kampen bouwen (vanaf 6 jaar, maximaal 20 kinderen)
Wil je het wat rustiger aan doen, maar wel zoveel mogelijk buiten in het bos spelen? Met takken sleuren, leren sjorren, een klein eigen kamp maken, of juist verder bouwen aan het grote kamp? Kies dan voor deze activiteit.

Combinatie lasershooten & kampen bouwen (vanaf 7 jaar, maximaal 20 kinderen)
Kun je niet kiezen tussen lasershooten en kampen bouwen? Kies dan voor de combinatie! Iedere activiteit doen we ongeveer een uurtje, zodat je het beste van 2 werelden hebt.

Help! Ik zit in het bos (vanaf 8 jaar, maximaal 20 kinderen)
Wat doe als je ineens alleen in het bos blijkt te zitten? En het er naar uit ziet dat je er voorlopig nog niet uit komt? Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn en een aantal technieken kennen voor een eerste overleving! We snijden met een zakmes een vork of lepel uit een stuk hout. Met de snippers die overblijven maken we vuur, we hakken hout om het vuur te laten branden en we snijden een scherpe punt aan een tak voor onze pijl en boog, of gewoon om heerlijke marshmallows mee boven ons vuur te roosteren natuurlijk! Zo kom je de eerste uren in het bos wel door!

Bijenwaskaarsen maken (vanaf 7 jaar, maximaal 12 kinderen)
Bijenwas (een restproduct uit de bijenkasten en dus een natuurproduct) leent zich uitstekend om kaarsen van te maken en is leuk om te doen! Je maakt er prachtige kaarsen mee, in de meest uiteenlopende vormen. We smelten de was, kiezen een vormpje en gieten daar de hete was in. Na ongeveer een half uurtje zijn de kaarsen droog. Uiteraard mag iedereen zijn/haar eigen kaarsjes mee naar huis nemen!

Insectenhotels bouwen (vanaf 6 jaar, maximaal 15 kinderen)
Helaas heeft de mens er voor gezorgd dat er een groot tekort is aan geschikte nest- en overwinterplekken voor bijen en andere insecten. Help jij de insecten aan een fijn huisje? Bouw dan samen met je vriendjes je eigen  insectenhotel. Na afloop neemt iedereen zijn/haar eigen hotel mee naar huis en kan dit een mooi plekje in de tuin of op balkon geven.

Vogelhuisjes bouwen (vanaf 6 jaar, maximaal 15 kinderen)
Als je van dieren houdt, mag een vogelhuis eigenlijk niet ontbreken in je tuin. Het is natuurlijk extra leuk als je het huisje zelf hebt gemaakt. Voor iedereen ligt er een bouwpakketje klaar om zelf een vogelhuisje in elkaar te timmeren en knutselen. Geef deze een goed plekje in je tuin en hopelijk nestelt zich hier snel een nieuwe familie!

Zeepjes maken (vanaf 6 jaar, maximaal 15 kinderen)
Heerlijk geurende zeepjes, in de leukste vormpjes en kleuren? Die maak je natuurlijk zelf! We smelten de biologische zeep en voegen er ieder de geur- en kleurstoffen aan toe die we zelf kiezen. Misschien doe je er ook nog wat glitters of bloempjes in? Als de zeepjes uitgehard zijn kun je er een mooie ketting van maken, of ze gewoon in een mooie verpakking bewaren.

Maak je eigen bloementuintje (vanaf 6 jaar, maximaal 20 kinderen)
Haal de natuur naar binnen en maak je eigen bloementuintje voor in huis! We timmeren eerst zelf ons bakje in elkaar. Daarna kan iedereen het bakje versieren met verf, lintjes, stickers of misschien zelf wel mooi materiaal dat je in ons bos vindt. Daarna vullen we de bakjes met aarde en zetten we er mooie bloemetjes in. Zo heeft iedereen dan een eigen persoonlijk bloementuintje om elke dag van te kunnen genieten!

Praktische informatie
Een verjaardagsfeestje duurt ongeveer 3 uur en kan worden gehouden op woensdag namiddag, vrijdag namiddag, zaterdag/zondag, in de schoolvakanties en op feestdagen.
Tijdstip voormiddag:    10.00-13.00 uur
Tijdstip namiddag:       14.30-17.30 uur
In overleg kan hiervan worden afgeweken.

De programma’s (en prijzen) zijn inclusief:
* Activiteit, materiaal en begeleiding
* Drankje en versnapering bij ontvangst
* Broodje hotdog, drankje en marshmallows bij het kampvuur
* Cadeau voor de jarige
* Kleinigheidje voor alle kinderen

Prijzen
De prijzen voor een feestje met 10 kinderen (minimum aantal):
Lasershooten                           € 185,-            (extra kind € 17,50)
Kampen bouwen                      € 150,-             (extra kind € 12,50)
Combi laser/kampen               € 170,-             (extra kind € 15,00)
Help! Ik zit in het bos!              € 175,-             (extra kind € 15,00)
Bijenwaskaarsen                       € 200,-             (extra kind € 17,50)
Insectenhotels maken               € 215,-             (extra kind € 20,00)
Vogelhuisjes maken                 € 225,-             (extra kind € 20,00)
Zeepjes maken                         € 175,-             (extra kind € 15,00)
Maak je eigen bloementuintje  € 215,-             (extra kind € 20,00)

Extra broodje hotdog               € 2,50 (vooraf door te geven)

Vragen of reserveren?
Stuur een mail naar huizechartreuze@outlook.com

Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2019. Op de verjaardagsfeestjes zijn de “Algemene Voorwaarden Verjaardagsfeestjes Huize Chartreuze” van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.