Workshop DIY Zero Waste Care

Heb jij genoeg van het overaanbod aan dure verzorgingsproducten vol synthetische parfums en irriterende stofjes? En aan al die plastic verpakkingen in jouw badkamer die na gebruik gewoon de vuilnisbak in vliegen?

Wil jij met een gerust hart je huid verzorgen, zonder je druk te maken over de impact daarvan op je gezondheid en op de planeet? Leren hoe je gepersonaliseerde, kwaliteitsvolle natuurcosmetica maakt? Je afvalberg beperken door zoveel mogelijk verpakking te vermijden?

Schrijf je dan snel in voor deze workshop die wordt verzorgd door “Marion Maakt”

Je leert huid- en lichaamsverzorging maken op een verantwoorde en duurzame manier. We maken gebruik van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Respect voor huid en milieu verzekerd!

Je gaat naar huis met 3 natuurlijke producten, zonder verpakking én van hoge kwaliteit. Bovendien leer je hoe je je producten kan personaliseren en aanpassen naar de wensen en noden van jouw huid.

De workshop vindt plaats op dinsdag 30 november 19.00-22.00 uur en kost 75 euro. Inschrijven voor deze workshop kan via de website van Marion Maakt