Maak het zelf!

Je kunt bij Huize Chartreuze pakketjes bestellen om zelf iets in elkaar te knutselen. Misschien wil je graag een eigen vogelhuisje in de tuin? Of een vleermuizenkast? Een bijenhotel? Alle pakketjes zijn gemaakt van duurzaam hout (fsc gekeurd vurenhout), helemaal op maat gezaagd, en zijn vrij eenvoudig om zelf in elkaar te zetten. Nagels worden meegeleverd, dus je hebt zelf alleen nog schuurpapier en een hamer nodig, en als je dat leuk vindt nog wat verf om je huisje nog mooier te maken.

Bestellen
Op dit moment zijn er vogelhuisjes en vleermuizenhuisjes verkrijgbaar á €15,00 per pakket. Andere “Maak-het-zelf!” pakketjes zijn in de maak en kun je binnenkort bestellen.
Klik hier voor het bestelformulier.

Bestelwijze:
1. Vul het bestelformulier in
2. Na ontvangst van je bestelformulier en betaling nemen we per e-mail contact met je op over het ophalen
3. Op de afgesproken dag ligt het pakketje voor je klaar bij ons en kun je het komen ophalen

Instructies
Voor alle pakketjes is een instructie-video gemaakt waarop stap voor stap door Xander en Quinten wordt uitgelegd hoe je je eigen “maak het zelf!” pakket in elkaar zet.
Klik hier om de instructievideo van het vogelhuisje te bekijken.
Klik hier om de video van het vleermuizenkastje te bekijken

Het vogelhuispakket bestaat uit alle plankjes die je nodig hebt. Deze zijn helemaal op maat gezaagd en aan de hand van de kleuren op de plankjes kun je precies hoe het in elkaar gezet moet worden

Zo ziet je vogelhuisje er uit als alles in elkaar zit!

Je kunt het huisje natuurlijk nog schilderen in de kleuren die jij mooi vindt!

Ook het vleermuizenkastje is een pakket dat bestaat uit alle plankjes die je nodig hebt. Deze zijn helemaal op maat gezaagd en aan de hand van de kleuren op de plankjes kun je precies hoe het in elkaar gezet moet worden

Zo ziet je vleermuiskastje er uit als het in elkaar getimmerd is

En wil je de vleermuizen een extra mooi huisje geven? Dat kan natuurlijk ook!