3 januari: Nieuwjaarsdrink + lasershoot voor kids!

2019 was het eerste jaar voor Huize Chartreuze. En wat voor een jaar! We werden een vzw, begonnen met het opknappen van gebouwen en terrein, organiseerden verschillende workshops, wandelingen, kampvuur-en lasershootavondjes, vierden een enorme hoeveelheid verjaardagsfeestjes in het bos, introduceerden de kids natuurdagen, adopteerden verschillende dieren, maakten mensen blij met onze verse groentjes, plaatsten een boekentil, ontwierpen tafels, verwelkomden diverse bedrijven voor evenementen, vergaderingen en brainstormdagen en hadden een fantastische opbrengst op onze Open Deur.
Maar bovenal……genoten we er van om te zien hoe jong en oud vreselijk geniet bij ons in het bos, want daar doen we het voor!!

Op vrijdag 3 januari proosten we graag met u op het nieuwe jaar! Tussen 14.30 en 18.00 uur wordt u bij een gezellig kampvuur door ons verwelkomd met een glaasje bubbels. Onze bar is open, dus blijf gerust nog een drankje drinken terwijl de kinderen genieten van een gratis lasershoot! We houden 2 sessies (15.00-16.00 en 16.30-17.30) voor alle kinderen tussen 7 en 16 jaar.
Voor deze lasershoot kunt u op voorhand inschrijven via dit formulier.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en we geven graag zoveel mogelijk kinderen de kans om te lasershooten. Het is daarom niet de bedoeling dat kinderen voor 2 tijdstippen worden ingeschreven!